OVER MIJNaast Eventplanner ben ik ook mama, vrouw, dochter en zus.


In 2014 leerde ik de liefde van mijn leven, Stephen, kennen. We besloten ons eigen liefdesnestje te zoeken en in 2018 werd mijn jeugdliefde ook mijn man. Het regelen van mijn eigen huwelijk deed mijn vingers tintelen om hier verder mee te doen. 

Gelukkig kreeg ik de kans om verder te doen met de job die mij op mijn lijf geschreven was. 

In 2020 werd onze liefde bestempeld met een prachtige zoon, Loïc. En laat die gebeurtenis nu net de belangrijkste drijfveer zijn achter Eventplanner Astrid. Loïc deed mij beseffen wat genieten is, thuis maar ook op mijn werk. Ik koos er dan ook voor om vol te gaan voor Eventplanner en kreeg gelukkig alle steun die ik nodig hebt van mijn partner , ouders , broer en beste vrienden. Zij zorgen er voor dat ik na een lang en druk weekend thuis kan komen en mijn voeten onder tafel kan schuiven, best ironisch aangezien ik de kok en feestbeest ben in huis. Maar ook zorgen zij er voor dat ik mijn zoontje met een gerust hart kan achter laten in het weekend. Tijdens de week probeer ik dan ten volle te genieten van onze Quality time! 


In het weekend zie je mijn man en papa vaak werken achter de schermen en in de foodtruck voor Eventplanner Astrid. Daardoor kan ik mijn ten volle focussen op mijn job als weddingplanner! Hallo, ik ben 


Astrid, eventplanner en blij dat ik deze job mag uitoefenen!
Ik ben Astrid, 26 jaar en geboren en getogen in Koekelare. En zoals je wel had verwacht ben ik het gezicht achter Eventplanner Astrid.Mensen beschrijven mij als iemand met het hart op de tong, altijd mét een big smile, dankbaar voor al het moois het leven te bieden heeft.

Organiseren is mijn passie en het is super om met een leuk team op pad te gaan.

Ik ben enorm dankbaar om tijdens mijn job omringd te worden door lieve en gelukkige mensen.


Reeds van kinds af aan ben ik dol op feestjes. De spanning bij de voorbereidingen, de mooi gedekte tafel bij mama thuis, het klinken van de glazen, de geuren van de kookpotten en de schaterlach van zatte tantes en nonkels... Dat is puur genieten! Van kleins af aan wilde ik elk feestje zelf organiseren, ik maakte er altijd iets speciaals van, en zorgde  er voor dat elk feestje onvergetelijk werd.


Zelf geniet ik ook van een drankje en een hapje, als mensen mij naar mijn hobby's vragen, tja dan zijn eten, drinken en feestjes wel diegene die meteen in mij opkomen! Maar de mensen die mij echt heel goed kennen, weten dat ik nooit neen zeg tegen een dessertje, dat leek mij dus het ideale concept voor mijn eigen zaak!


 Een ‘WAW’-effect, dat willen we voor jullie creëren. Een feest die af is, en waar jullie zelf kunnen genieten!

Alles kan!


Zit je met zeer specifieke vragen waar je nog geen antwoord op vond? Alles kan, contacteer mij snel voor meer info en een offerte op maat.