OVER MIJ

Hallo, ik ben 


Astrid, eventplanner en blij dat ik deze job mag uitoefenen!
Ik ben Astrid, 27 jaar en geboren en getogen in Koekelare. En zoals je wel had verwacht ben ik het gezicht achter Eventplanner Astrid.Mensen beschrijven mij als iemand met het hart op de tong, altijd mét een big smile, dankbaar voor al het moois het leven te bieden heeft.

Organiseren is mijn passie en het is super om met een leuk team op pad te gaan.

Ik ben enorm dankbaar om tijdens mijn job omringd te worden door lieve en gelukkige mensen.


Reeds van kinds af aan ben ik dol op feestjes. De spanning bij de voorbereidingen, de mooi gedekte tafel bij mama thuis, het klinken van de glazen, de geuren van de kookpotten en de schaterlach van zatte tantes en nonkels... Dat is puur genieten! Van kleins af aan wilde ik elk feestje zelf organiseren, ik maakte er altijd iets speciaals van, en zorgde  er voor dat elk feestje onvergetelijk werd.


Zelf geniet ik ook van een drankje en een hapje, als mensen mij naar mijn hobby's vragen, tja dan zijn eten, drinken en feestjes wel diegene die meteen in mij opkomen! Maar de mensen die mij echt heel goed kennen, weten dat ik nooit neen zeg tegen een dessertje, dat leek mij dus het ideale concept voor mijn eigen zaak!


 Een ‘WAW’-effect, dat willen we voor jullie creëren. Een feest die af is, en waar jullie zelf kunnen genieten!

Team

Dankzij deze toppers kunnen wij wekelijks klanten gelukkig maken. Goed op elkaar afgestemd, oog voor details, heel wat good vibes en vooral passie voor de job. Wij zijn klaar om jullie te ontmoeten!

Alles kan!


Zit je met zeer specifieke vragen waar je nog geen antwoord op vond? Alles kan, contacteer mij snel voor meer info en een offerte op maat.